Онлайн Курс „Разработка на Автоматизирани Системи“ 

kurs-avtomatizirani-sistemi-za-turgoviya

Програмистите от RenTech печелят 66% на година за последните 30 г. чрез роботизирана търговия. Направете първия си робот в Онлайн Курса „Разработка на Автоматизирани Системи“.*

С напредването на технологиите, автоматизираната търговия набира все повече популярност. Автоматизацията ни позволява по-лесно да спазваме търговския си план и до известна степен да се освободим от емоционалното напрежение и допускането на грешки. MetaTrader 4 е мощен инструмент, който ни предоставя възможност да автоматизираме частично или напълно нашата система за търговия. Това се случва благодарение на езика MQL4. Безспорно една от най-популярните технологии за разработка на експертни системи (роботи), що се отнася до Форекс пазарите.
Онлайн курсът „Разработка на Автоматизирани Системи“ е въведение в разработването на експертни системи и индикатори. Участниците ще се запознаят с езика MQL4, добри практики, често срещани проблеми.
Курсът е подходящ за хора с опит в търговията на финансовите пазари, както и за такива, които имат опит в разработката на софтуерни системи.

Какво ще научите по време на онлайн обучението за автоматизирани системи?

Онлайн Курсът „Разработка на Автоматизирани Системи“ ще се състои от следните лекции:

  • Лекция 1: Какво представлява MQL4 програма?
  • Лекция 2: Въведение в MQL4 (част 1)
  • Лекция 3: Въведение в MQL4 (част 2)
  • Лекция 4: Разработка на индикатори
  • Лекция 5: Разработка на експертни системи
  • Лекция 6: Тестване на експертни системи и индикатори

Кой ще бъде лектор на обучението?

Рали Ралев е програмист и предприемач. Търгува активно от 2017 година насам. Към момента е част от мениджмънт екипа на eLando, като заема позицията технически директор.

През 2017, заедно със свои съмишленици, той основава компанията WeiDex – Децентрализирана борса за обмен на дигитални активи. От там той се запалва по търговията, докато разработва market making софтуер. Като програмист, Рали харесва автоматизацията и през годините разработва десетки автоматизирани системи за различните типове пазари.

Кога ще се проведе Онлайн Курса „Разработка на Автоматизирани Системи“?

Всички места за последното издание са заети! Следете сайта и Facebook страницата ни, за да разберете кога започва следващото издание.

 

*Източник: https://www.forbes.com/sites/jonathanponciano/2020/09/08/richest-hedge-fund-managers-2020/?sh=61fc68596910. Данни към септември 2020.

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

67.02% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.