От Библиотеката

ot-bibliotekata-knigi

Какво представлява "От библиотеката"?

Хубавата книга е житейският опит на автора в който читателят се вглежда и идентифицира автоматично. Хубавата книга може да е източник на огромна промяна в живота ви, тя може да е мъдра и така да се превърне в настолната ви книга. Всеки е изпитал тръпката от съприкосновението с познанието, доволството да откриеш себе си в текста, както и замислянето и последващата промяна в живота базирани на мъдростта на автора. Казват, че съдбата оперира с безкрайно много опции за избор, дори и най-фантастичното бъдеще е възможно при положение, че човек знае кой е той и какво всъщност иска. Именно авторите на успешни книги са сред малкото доказали това твърдение. За това, Ние избрахме да предложим на Вас, нашите клиенти, опитът изложен в книгите на забележителни автори и така да споделим визията и мъдростта на техният Успех, който може да стане и Ваш. В рубриката От Библиотеката, можете да намерите книги, които да ви покажат една от многото потенциално успешни версии на Вашето бъдещето. Насладете се на познанието и опита.

Коя е последната книга?

В секцията "От Библиотеката" на нашия Блог, можете да намерите последната книга, която сме решили да Ви предложим, както и архив с предишните. Към Блога

Малко повече за Библиотеката на Карол

Карол разползага с изключително богата колекция на книги, свързани с Финансите, Мениджмънта и Личностното Развитие. Безплатен достъп до тях има всеки, жаден за знания. Единственото условие е книгите да бъдат консултирани намясто в библиотеката. Пълен списък с наличните книги можете да намерите тук.

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.