Онлайн Курс „Психология и Риск в Покер и Трейдинг“

online-kurs-psihologiya-i-risk-v-poker-i-tradinga

Искате ли да развиете печеливш начин на мислене, за да постигнете максималния си потенциал на трейдър?

По време на курса ще имате уникалната възможност да научите как да търгувате разумно, а не водени от моментни емоции. Ще разберете ролята на неосъзнатите мотивации и ще научите как да преодолявате психологическите предизвикателства, които трейдинга предоставя. 

Защо трейдинг психологията е важна за Вас?

Контрол над емоциите и търгуване разумно са две от качествата разграничаващи успешните от неуспешните трейдъри. Възможността да кажете “за днес стига” в момент на загуба и да продължите, когато действията Ви не са подтикнати от желанието да възвърнете загубата, са ключът към успешния трейдинг. Как да преодолеете неосъзнатите мотивации и и как да търгувате разумно са част от познанията, които ще получите по време на Онлайн Курс Психология и Риск в Покер и Трейдинг.

Какво ще научите по време на Онлайн Курса „Психология и Риск в Покер и Трейдинг“?

По време на курса ще Ви запознаем с ролята на страховете и как успешно да управлявате риска. Ще научите кои са основните грешки, как да избягвате бърнаут и как да постигнете оптимално представяне. Ето и съдържанието на курса:

Лекция 1 - Печеливш майндсет 

  • Възприятие и ролята на несъзнаваните ни мотивации

Лекция 2 - Печеливш майндсет 

  • Поемане на отговорност, връзка с пазара и самосаботиране

Лекция 3 - Оптимално представяне, стрес, бърнаут

  • Неврофизиология и невробиология, сън, хранене, спорт, медитация, график.

Кой ще бъде лектор на курса?

Ваш лектор ще бъде професионалният покер играч на средни и високи нива Даниел Чутров. Даниел е психолог по професия, а към момента се обучава за психотерапевт.

По време на обучението ще имате уникалната възможност да черпите знания от човек, който съчетава наличието на опит в риска, менажирането на собствени средства и състезанието на високо ниво, заедно с психологическите предизвикателства, които те предоставят.

Кога ще се проведе Онлайн Курса „Психология и риск в покер и трейдинг“ и каква е цената?

Всички места за последното издание са заети! Следете сайта и Facebook страницата ни, за да разберете кога започва следващото издание.

 

Отдел Международни пазари

Централен офис София

ул. Златовръх 1
София 1164

Работно време: 

понеделник - петък, 24ч. в денонощието

Телефони: 02/4008 244; 02/4008 242; 02/4008244;

e-mail: forex@karoll.bg