Какъв стил на търговия е подходящ за Вас?

bezplatno-obuchenie-podhodiyasht-stil-na-turgoviya-za-vas

Защо е необходимо да знаете какъв стил на търговия е подходящ за Вас?

В поредицата Market Wizadrs на Jack Schwager са събрани истории на различни добри трейдъри. Историите включват това как те виждат пазара, какво мислят за търгуването, както и как подхождат към търговията на световните финансови пазари. Експерти са се опитали да открият какво е общото между тези различни трейдъри. Установили са, че всеки един трейдър е имало собствена система за търговия. Такава система отговаря на неговия характер виждания за пазара и неговите силни страни.

Вие също имате различни разбирания за пазара различни личностни качества различни силни и слаби страни. Ето защо е важно да знаете как според вашите качества да подходите към пазарите.

Защо да се запишете на това обучение?

На това едночасово обучение ще определим някои от Вашите характеристики, които са свързани с търговията на световните финансови пазари. Също ще отговорим на въпроси за това колко време имате за търговия, колко капитал имате, какво знаете за търговията, какви са Вашите силни страни. На база на получените отговори ще формулираме насоки относно стила за търговия, които Ви е подходящ.

Какво ще научите:

  • Подходящо ли е да търгувате с автоматизирана система

  • Вашите силни страни

  • Вашите слаби страни

  • Подходящи времеви рамки

  • Склонност към риск

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години .По образование е счетоводител (и затова често казва: „Разчитам само на фактите“). В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде едночасовото обучение?

Едночасовото обучение ще се проведе на 08.08 от 18:30. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“.

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

53.97% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.