Легендарни Трейдъри и Инвеститори

Легендарни-Трейдъри-и-Инвеститори

Какво е нужно за да постигнем успех на световните финансови пазари? Този въпрос са си задавали много  инвеститори и трейдъри. Търсили са отговор на него и са се опитвали да открият пътя към успеха.

В рубриката "Легендарни трейдъри и инвеститори" ще  се опитаме да отговорим точно на този въпрос. Какъв по-добър начин да разберем какво води до успех от това да разгледаме пътя на вече утвърдили се трейдъри и инвеститори? Естествено, ако един човек е минал по даден път най-добре да се поучим от неговия опит. Въоръжени с това намерение, решихме да създадем тази рубрика, като се опитаме да разгледаме как тези легендарни трейдъри и инвеститори са започнали своята кариера,  какво са постигнали и какви са вижданията и прозренията им за пазара.

Най-хубавото нещо и същевременно най-мразеното на пазарите е, че се променят. Четейки тези статии неминуемо ще възникнат още въпроси. Например, "приложим ли е подхода им към пазара",  "има ли универсална истина", "Какви са съставките на успеха", "как да копирам успеха/системата на този трейдър", "мога ли да повторя успеха на този трейдър/инвеститор".

Понякога е нужно една малка искра, която да запали поредица от идеи и събития, които да ни помогнат по пътя по който сме поели.

Към рубриката

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

53,5% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.