World Top Investor. ВАЖНО: Регистрацията е отворена до 20-ти юли!

world-top-investor-competition-karoll-official-bulgarian-partner-trader-looking-through

Ако сте инвеститор, който е овладял изкуството на търговията на финансовите пазари, това, което Ви остава, е другите да Ви забележат. Състезанието Ви дава точно тази възможност – да спечелите слава и признанието на финансовите експерти.

Какво представлява World Top Investor?

World Top Investor е най-престижното мероприятие за трейдъри, на което Вие можете да покажете пълния си потенциал и умения. Това е състезание предназначено за трейдъри и инвеститори от цял свят. Тук трейдърите могат да се състезават с професионалните портфолио мениджъри и да демонстрират креативни стратегии, които да ги отведат до върха. Акаунта и доходността на всеки участник в състезанието се следи ежедневно, като се дава възможност за обяснение на стратегиите и подходите, които той следва. Продължителността на състезанието е 1 година.

Какво споделят  участниците от минали издания?

Инвеститорите и трейдърите, които са участвали в минали издания на състезанието, знаят какво означава да се съревноваваш с най-добрите от целия свят. Тези трейдъри могат да правят добри печалби. Престижът и уважението е това, към което те се стремят.

WTI дава възможност за личностно и професионално развитие където и да се намирате. В изданието през 2013-2014, победителят беше от Испания с доходност 106. 54%, през 2014-2015 имахме победител и от България с доходност 259.65%, а през 2016-2017 победителят отново беше испанец с доходност 171.81%.

Какво трябва да направите, за да спечелите World Top Investor?

Победител е този клиент, който е постигнал най-висока доходност, не е теглил пари от сметката си в рамките на състезанието и успява да генерира поне 2 сделки месечно в рамките на надпреварата.

Не изпускайте възможността да се състезавате с инвеститори от цял свят, водени от тръпката и атмосферата, присъщи за Уолстрийт. Участвайте и докажете своя потенциал.

Как можете да участвате?

Всеки трейдър, който смята, че владее изкуството на търговията на финансовите пазари, може да участва в състезанието. Единственото изискване е участникът да отвори реална сметка (ако няма такава) в платформата Karoll MetaTrader 4 или Karoll Dealing.

Минималната сума, с която можете да започнете да съревновавате сили с топ трейдърите от целия свят, е 2 000 $ или 2 000 €.  Разходите от €50 на човек за българските участници се покриват изцяло от ИП Карол. Регистрацията за World Top Investor е отворена до 20-ти юли!

И така, готови ли сте да премерите сили с най-добрите?

Запишете се за състезанието сега и докажете, че сте най-добрият трейдър в света!

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

Вижте правилата за участие в състезанието тук.

Разберете всичко за състезанието на официалния сайт на World Top Investor.

 

Отдел Международни пазари

Централен офис София

ул. Златовръх 1
София 1164

Работно време: 

понеделник - петък, 24ч. в денонощието

Телефони: 02/4008 244; 02/4008 242; 02/4008244;

e-mail: forex@karoll.bg

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

53,5% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.