Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за "Най-Добрите Идеи от Трейдинг Деска на Карол"!

trading-desk-na-karoll-nai-dobrite-idei

Тук може да намерите най-добрите анализи от нашия Трейдинг Деск представени кратко, точно и ясно и съобразени с текущата макроикономическа обстановка. Целта ни е да Ви дадем инструменти и аналитичен подход, с които сами да взимате правилните решения и да управлявате успешно Вашето финансово бъдеще.

Анализ "Печалба по навик вместо късмет"

chetirilistna-detelina

„Не се постъпва правилно от време на време. Постъпва се правилно винаги. Печеленето е навик,“ обяснява успеха си тренъорът по американски футбол Vince Lombardi. Не развоя ѝ, а процесът довел до инвестиция е важен. Сравнете следните примерни подходи в нашия най-нов анализ на тема "Печалба по навик вместо късмет". Не са препоръка. Риск от загуба.

1. Купувам само една акция, GameStop (GME), собственик на физически магазини за видеоигри, защото в сайта WallStreetBets са се „наговорили“ да „накажат“ професионалистите.
2. Инвестирам в набор от акции, една, от които е Lenovo (992 HK), най-големия производител на компютри за лични нужди (PC), защото очаквам пандемията да ускори дигитализирането на икономиката.

Получете БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП до този и всички други анализи сега!

към анализите!

Карол Макроинвестиране - Идеи за валути, лихви и суровини

globus

Научете причините зад успеха на Stanley Druckenmiller, инвеститор надхвърлял S&P 500 с над 20% годишно, без губеща година и който извлича $1 млрд. печалба от срива на GBP през 1992. Druckenmiller анализира дисбаланса между британската и немската икономика, а George Soros, чийто фонд управлява, го насърчава да надуе размера на сделката до $10 млрд.

Къде обаче днес са макроикономическите неравновесия и кои финансови инструменти биха ги отразили?

Разберете в новите ни анализи "Карол Макроинвестиране", съсредоточени върху валути, лихви и суровини!

Получете БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП до този и всички други анализи сега!

КЪМ АНАЛИЗИТЕ!

Малко повече за автора на анализите

Авторът е бил анализатор на акции в потребителския сектор в $6-милиарден хедж фонд в Лондон. Работил е в Citigroup Global Markets, Goldman Sachs Asset Management и $2-милиарден университетски фонд в САЩ, Великобритания и Хонг Конг. Завършил е Магистър по Финанси в University of Cambridge в Англия със стипендия и бакалавър по Икономика в Америка. Има близо 10 години опит на международните финансови пазари в областта на акции, деривати и арбитраж.

 

Настоящият материал съставлява маркетингово съобщение, не е препоръка или съвет за сключване на сделки от Ваша страна и не е съобразен с рисковия профил, финансовите възможности, опита и знанията на конкретен инвеститор. Сключването на сделки с финансови инструменти на международните финансови пазари крие висок риск - можете да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от Вас средства, както и да понесете разходи и загуби надвишаващи инвестицията Ви. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите. Настоящият материал съставлява маркетингово съобщение, поради което не е предмет на забрана за сключване на сделки преди разпространението и на нормативните изисквания, целящи насърчаването на независимостта на инвестиционно проучване. Материалът се базира на предишни резултати (доходност и възвръщаемост) на финансовите инструменти. Миналите резултати не са надежден индикатор за бъдещите резултати. Валутата на представените инструменти може да е различна от валутата на инвеститора и печалбата може да се намали или увеличи в резултат на колебания на валутния курс. Информацията се основава на брутни резултати и ефектът от комисионните, таксите и други разходи би намалил възвръщаемостта. Този материал е изготвен от името на „Карол“ АД – инвестиционен посредник, лицензиран от Комисията за финансов надзор, ул."Будапеща" № 16,София 1000, България.

 

*Cat photo by Bruno van der Kraan on Unsplash.

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

58,76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.