Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за "Най-Добрите Идеи от Трейдинг Деска на Карол"!

trading-desk-na-karoll-nai-dobrite-idei

Тук може да намерите най-добрите анализи от нашия Трейдинг Деск представени кратко, точно и ясно и съобразени с текущата макроикономическа обстановка. Целта ни е да Ви дадем инструменти и аналитичен подход, с които сами да взимате правилните решения и да управлявате успешно Вашето финансово бъдеще.

Растяща разплащателна лихва - казано, сбъднато.

 

zhena-plashta-smetki

Представихме ви растяща „разплащателна лихва“ от 2.58% на 20.10. Казано, сбъднато? Днес лихвата е 3.33%. По-изгодна поради Fed. Не се бийте с тяхНе се бойте от тях. Заслужавате хем повече, хем вероятно по-сигурно. Научете тезата ни в прикачения анализ.

Получете БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП до този и всички други анализи сега!

КЪМ АНАЛИЗИТЕ!

Карол Макроинвестиране - Щедра или стисната?

karoll-macro-analizi

„Раздалечаване на централните банки,“ така Goldman Sachs обясни силната си печалба от валутна търговия през последното тримесечие. Валутен курс е пазарна пресечна точка на политиките на две централни банки. Те са щедри (свалят лихви, „принтират“ пари) или стиснати (вдигат лихви, „прибират“ пари). Когато срещу стисната стои щедра банка, курсът често поскъпва в полза на стиснатата валута. Разберете повече в анализа "Щедра или стисната?".

Получете БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП до този и всички други анализи сега!

КЪМ АНАЛИЗИТЕ!

Малко повече за автора на анализите

Авторът е бил анализатор на акции в потребителския сектор в $6-милиарден хедж фонд в Лондон. Работил е в Citigroup Global Markets, Goldman Sachs Asset Management и $2-милиарден университетски фонд в САЩ, Великобритания и Хонг Конг. Завършил е Магистър по Финанси в University of Cambridge в Англия със стипендия и бакалавър по Икономика в Америка. Има близо 10 години опит на международните финансови пазари в областта на акции, деривати и арбитраж.

 

Настоящият материал съставлява маркетингово съобщение, не е препоръка или съвет за сключване на сделки от Ваша страна и не е съобразен с рисковия профил, финансовите възможности, опита и знанията на конкретен инвеститор. Сключването на сделки с финансови инструменти на международните финансови пазари крие висок риск - можете да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от Вас средства, както и да понесете разходи и загуби надвишаващи инвестицията Ви. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите. Настоящият материал съставлява маркетингово съобщение, поради което не е предмет на забрана за сключване на сделки преди разпространението и на нормативните изисквания, целящи насърчаването на независимостта на инвестиционно проучване. Материалът се базира на предишни резултати (доходност и възвръщаемост) на финансовите инструменти. Миналите резултати не са надежден индикатор за бъдещите резултати. Валутата на представените инструменти може да е различна от валутата на инвеститора и печалбата може да се намали или увеличи в резултат на колебания на валутния курс. Информацията се основава на брутни резултати и ефектът от комисионните, таксите и други разходи би намалил възвръщаемостта. Този материал е изготвен от името на „Карол“ АД – инвестиционен посредник, лицензиран от Комисията за финансов надзор, ул."Будапеща" № 16,София 1000, България.

 

*Източник на снимката: https://www.instagram.com/jeffbezos

profesionalna-platforma-za-turgoviya-s-akcii-usloviya

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

75.63% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.