kurs-investirane-v-akcii-za-nachinaeshti-online-karoll-11to-izdanie

 

Рискът идва от това, че не знаете какво правите

Това са думите на считания за най-велик инвеститор в историята на модерните финансови пазари – Уорън Бъфет. „Оракулът от Омаха“ (както често го наричат) притежава богатство от над 73 милиарда щатски долара. Как обаче е постигнал богатството си? В много от интервютата си, Бъфет споделя, че разумният анализ е ключов за добрата инвестиция.

Точно това ще се опитаме да Ви покажем в Онлайн Курса „Инвестиране в Акции за Начинаещи“. По време на курса, ще Ви запознаем с някои от стъпките, чрез които да започнете да инвестирате в акции рационално. Курсът е подходящ за всички онези от Вас, които тепърва правят първите си стъпки в инвестирането в акции и желаят да го направят по структуриран начин (разчитайки на решения базирани на анализ, а не на късмет).

Какво ще научите по време на Онлайн Курса „Инвестиране в Акции за Начинаещи“?

По време на 10 часовия курс ще научите едни от най-важните стъпки, за да започнете да инвестирате в акции разумно. Онлайн курсът ще се състои от следните лекции:

  • Лекция 1 – Борсова микроструктура
  • Лекция 2 – Инвестиционна хипотеза
  • Лекция 3 – Анализ на финансови отчети
  • Лекция 4 – Оценка на акция
  • Лекция 5 – Конструкция на портфейл

Подробно описание на лекциите можете да видите тук.

Кой ще бъде лектор на курса?

Панайот Пощов оглавява Международни пазари в Карол. Анализирал е акции в потребителския сектор в $6-милиарден хедж фонд в Лондон. Работил е в Citigroup, Goldman Sachs и $2-милиарден университетски фонд, на чийто инвестиционен съвет е бил Уорън Бъфет, в САЩ, Англия и Хонг Конг. Завършил е Финанси в Cambridge University със стипендия, съзтезавайки се в отбор по гребанe, и Икономика в Америка с почести, където преподава висша математика на състуденти. Награден от борсата за най-висок резултат на изпит за инвестиционен консултант за 2021. Има над 10 години опит с акции, деривати и арбитраж. Панайот инвестира 90% от собствените си пари във финансови активи.

Кога ще се проведе Онлайн Курса „Инвестиране в Акции за Начинаещи“?

Всички места за последното издание са заети! Следете сайта и Facebook страницата ни, за да разберете кога започва следващото издание. 

Какво споделят преминалите курса инвеститори?

На въпроса "Какво беше най-полезно за Вас?" преминалите курса споделят:

  • "Полагането на фундаментална карта, която да ми даде възможност да знам какво искам да търся от тук нататък и да се ориентирам къде искам да задълбая, както и възможността да наблюдаването мисловния процес на Панайот, който съчетан с електронния бюлетин ми дава интересна картина, за това какво се случва в главата му, което е предпочитания от мен начин на учене."
  • "Напътствията на г-н Пощов за намиране на инвестиции подценени или неоценнени от пазара, да се разберат фундаментите на компанията и детайлите от финансовите резултати!"
  • "Ясно формулираните и обяснени през призмата на опита стъпки за изграждане на инвестиционна хипотеза."
  • "Реалните познания, искренното мнение на лектора за това как и кой е най-добре да се занимава с акции."
  • "Да науча за хипотезите, които трябва да си изготвяме за подкрепа на инвестиционните ни решения, и за изчислението на бъдещите парични потоци на компаниите."

Отдел Международни пазари

Централен офис София

ул. Златовръх 1
София 1164

Работно време: 

понеделник - петък, 24ч. в денонощието

Телефони: 02/4008 244; 02/4008 242; 02/4008244;

e-mail: forex@karoll.bg

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

67.02% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.