Трейдовете на Димо Димов в реално време 

Как търгуват опитните трейдъри? Как решават какви позиции да отворят?

Въпроси, които всеки от нас си е задавал. Истината е, че много малко опитни трейдъри споделят всичко около начина им на търговия.

Сега можете отблизо да следите Advance FX сметките на Димо Димов – трейдър с над 23 години опит на финансовите пазар, взима решенията за търгуване и инвестиране.

Вие можете да получите паролите за 4-те Advance FX сметки на Димо, които са с различно ниво на риск. След това можете да вземете решението кои от тях да копирате чрез CopyTrading услугата, в която са интегрирани споменатите сметки.

Какво е CopyTrading?

CopyTrading е нова услуга, предлагана от ИП Карол в партньорство с Pelican Exchange Limited (представител на London & Eastern LLP, лицензирано от Финансовия регулатор в Англия). Тя Ви дава възможност да копирате директно сделките на избрани от Вас трейдъри и инвеститори, сред които и Димо Димов. Разберете повече за CopyTrading

За да почнете да следите сделките на Димо в реално време е нужно:

  1. Да влезете в Karoll MetaTrader4.

  2. Използвайте паролите за инвеститорски достъп, които може да получите, натискайки бутона "Получете паролите за достъп".

  3. Въведете данните, за да видите сделките на Димо Димов.

Получете паролите за инвеститорски достъп сега!

 

poluchete-parolite-za-dostup

 

Инвеститорите следва да имат предвид, че избирайки да копират пазарното поведение на Advance FX (AFX) следва добре да преценят риска от реализиране на загуби. Карол АД не предоставя инвестиционен съвет и не взима инвестиционни решения вместо Вас, не събира и не оценява информация за Вашите финансови възможности, рисков апетит, опит и знания в инвестиционната сфера, не извършва оценка доколко следването на пазарното поведение на Advance FX (AFX) е подходящо и уместно с оглед Вашия профил и не носи отговорност за възможни реализирани загуби от Ваша страна.

 

*Търговията на финансовите пазари с валути, договори за разлика и други инвестиционни инструменти се съпровожда от висока степен на риск и често има спекулативен характер. В следствие на търговията на тези пазари може да се постигнат както големи печалби, така и големи загуби, като в някои случаи е възможно загубите да надвишават размера на внесените от клиента средства. Инвестиционните решения се взимат самостоятелно от клиента и той носи пълна отговорност за тях. ИП Карол не носи отговорност за загубите или вредите, причинени от тези клиентски решения, базирани или не на информация в това видео и други образователни материали на компанията. Всички анализи, коментари, мнения или друга информация в това видео имат информативен характер и не представляват препоръка за взимане на инвестиционно решение.

Отдел Международни пазари

Централен офис София

ул. Златовръх 1
София 1164

Работно време: 

понеделник - петък, 24ч. в денонощието

Телефони: 02/4008 244; 02/4008 242; 02/4008244;

e-mail: forex@karoll.bg

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

50,3% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.