Какво трябва да знаем преди да инвестираме на финансовите пазари?

kakvo-tryabva-da-znaem-predi-da-investirame-bezplatno-obuchenie-na-karoll

Начинаещ сте и искате да инвестирате на световните финансови пазари? Искате парите Ви да работят за Вас?

Може би не искате да изпуснете покачването на пазара, но преди да започнете да инвестирате не пропускайте да научите какво има да Ви каже нашия експерт – Васил Стоянов.

От интерактивното онлайн обучение на ще научите:

  • Защо инвестирането е вероятности. Не забравяйте, че загубите са част от играта. Сумарно печалбите трябва да са повече от загубите. Успехът е резултат от правилно управление на капитала.
  • Защо е нужно да да намерите ниша на пазара и да специализирате в нея. Например, да кажем искате да инвестирате в акции на технологични компании. В този случай опознайте компаниите, какви са последните отчети, как се представя компанията спрямо конкуренцията. Също как се движи цената на графиката.
  • Каква е ролята на търпението. Никой не е забогатял от инвестиране за една нощ.
  • Защо трябва да опознаете себе си. Направете безпристрастен анализ на силните и слабите си страни.
  • Какво означава стратегия и как да изградите такава. Направете стратегия, която акцентира на силните Ви страни и избягва слабите.
  • Как да се учите от чуждите и собствените си грешки. Мъдрите се учат от чуждите грешки, умните от своите собствени, а глупавите не се учат нито от своите, нито от чуждите грешки.

В първото по рода си интерактивно онлайн обучение на Карол, ще имате възможност да комуникирате с лектора (не е задължително) чрез камерата и микрофона на компютъра или мобилното си устройство! Пускането на камерата и микрофона не е задължително, така че тези от Вас, които искат просто да слушат, могат спокойно да го направят.

Кой ще бъде лектор?

Васил Стоянов - трейдър от над 12 години. В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще се проведе обучението?

Напълно безплатното интерактивно обучение ще се проведе на 18.02.2020 от 19:00. За да запазим качеството на събитието високо, участниците са ограничени до 30! 

Запишете се сега и научете всичко нужно, за да търгувате и инвестирате успешно!

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.