Курс за разработване на система за търговия

kurs-za-razrabotvane-na-sistema-za-turgoviya-vasil-stoyanov-karoll

Искате ли да имате вътрешната увереност и сила както и последователни печалби, които да изградят успешния трейдър във Вас? Искате ли да откриете тънкостите, до които малко трейдъри са достигнали? Ако това е така, то този курс е за Вас.

По време на курса ще Ви научим как да бъдете успешни в дългосрочен план, като Ви покажем какви са стъпките за изграждане на система за търговия. Под система, най-общо разбираме сбор от правила за вход, управление и закриване на позиция. Истината е, че всеки трейдър се нуждае от система за търговия. Без нея, рискът да попадне в огромния процент неуспешни трейдъри е огромен. Изграждането на система за търговия е дълъг и сложен процес, точно затова курсът е с продължителност 1 месец. Като допълнителен бонус, сме включили и разглеждането на работеща система за търговия, която е подходяща както за активни трейдъри, така и за работещи хора. Тази система може да се търгува на различни времеви рамки, затова е подходяща за широк кръг от хора. 

Записвайки се за курса, Вие получавате знания за създаване на система за търговия, както и работеща система, която може да използвате като образец и с която можете веднага да започнете да търгувате.

Курсът е подходящ и за инвеститорите, тъй като те също трябва да имат ясни правила за взимане на решения. Курсът ще им помогне да разработят система от правила и ясни цели.

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

Защо просто не следвам сделките на някой трейдър в интернет?

Има много трейдъри, които публикуват сигнали в интернет срещу заплащане. Дали тези трейдъри са печеливши дългосрочно? Дали стила им на търговия ще Ви допадне? Дали ще сте на компютъра да изтъргувате всички сигнали, които получите? Човек може да се лута от трейдър на трейдър с години, преди да открие истината, че трябва да разработим и търгуваме по собствена система за търговия, която се базира на убежденията ни за пазара, знанията ни и силните ни страни. Това е открил Джак Швагер след публикуването на серията от книги Market Wizards.

В допълнение, много малко хора знаят как трябва да изглежда печеливша система за търговия, какви са компонентите и, как трябва да е структурирана и какви подходи работят. Повечето хора мислят за системата си само като момент, в който откриват позиция. Това е най-надценявания елемент от системата. Много по-важно е къде ще закрием позиция и как ще я управляваме.

Защо да се запиша на този курс?

Колко хора познавате, които търгуват по разработена от тях система? Предполагам, че не са много. В същото време всички описани от Джак Швагер трейдъри търгуват по собствена система и са сред най-добрите в света. Сега разбирате защо е толкова важно да разработите собствена система за търговия.

Какво ще науча?

По време на едномесечния курс, Вие ще научите:

 • Защо трябва да разработим собствена система за търговия?
 • Видове системи.
 • Компоненти на една система.
 • Каква система е подходяща за Вас – тестове за да определим тип система, времева рамка и склонност към риск.
 • Какво искате от системата си – доходност, спад на капитала, печеливши сделки.
 • Реалистични ли са целите Ви?
 • Какви са силните и слабите Ви страни?
 • Какво мислите за пазара? Запишете убежденията си за пазара.
 • Какво мислите, че работи на пазара и защо?
 • Каква ще е идеята и логиката зад системата Ви?
 • Тестване, събиране на статистика и доказване, че системата НЕ работи.
 • Подобрения на системата, ако е нужно.
 • Управление на риска
 • БОНУС: Как изглежда работеща система за търговия. Запознаване с Stop Hunter.
 • БОНУС: Убеждения зад системата.
 • БОНУС: Компоненти на системата.
 • БОНУС: Много практика. Целта е след приключване на курса всеки да може да прилага системата.

Кой ще бъде лектор?

Лектор на курса ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години. В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде и каква е цената?

Курсът ще се проведе в библиотеката на Карол в 10 последователни сесии по 2 часа на 11.11, 14.11, 18.11, 21.11, 25.11, 28.11, 02.12, 05.12, 09.12 и 12.12 от 19:00 в сградата на Карол на ул. Златовръх 1. Участието е платено, като цената е 250 лв. За клиенти, открили сметки в месеците октомври и ноември, цената на курса е 200 лв.!

За да запазим качеството на курса високо, броят на курсистите е лимитиран до 15 души. Принципът, на който ще класираме участниците, е FIFO (First in First out). Тоест, първите 15, които се запишат и платят курса, ще бъдат записаните курсисти за изданието.

Заплащането  става само по банков път, като за целта използвате следната банкова сметка: BG22 UBBS 8002 1048 8137 20. Основанието на превода трябва да бъде името на курса (Курс за разработване на система).

Запишете се сега и подобрете значително търговията си!

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

Отдел Международни пазари

Централен офис София

ул. Златовръх 1
София 1164

Работно време: 

понеделник - петък, 24ч. в денонощието

Телефони: 02/4008 244 ; 02/4008 242
GSM: 0892/ 29 41 41

e-mail: forex@karoll.bg

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.