online-kurs-za-nachinaeshti-dimo-dimov-vasil-stoyanov-lektori-karoll-8mo-izdanie

Световните финансови пазари често са определяни като място на неограничените възможности. Ако разгледаме списъка на най-богатите хора ще забележим, че голяма част от тях са забогатели именно от инвестиране и търговия.

Погледнато от друг ъгъл, Световните финансови пазари могат да са и място на неуспешни инвестиции, за тези които не са подготвени и внимателни. Обикновено това са хора, които са самонадеяни и имат малко знания.

Този курс е за всички останали, които се интересуват от Световните финансови пазари, но все още са начинаещи и нямат нужните знания и опит. Курсът е подходящ за всички, които искат да разберат какво са пазарите на форекс, акции, облигации, ETF, стоки, как функционират и какво е нужно, за да успеем.

Ако искате полезна, ясна и проверена информация, за това какво работи и как функционират  Световните финансови пазари, този курс е за Вас.

Какво ще научите по време на Онлайн Курсът за Начинаещи Трейдъри?

По време на курса, Димо Димов и Васил Стоянов ще Ви научат на всичко което искате да знаете за Световните финансови пазари. Курсът ще се състои от следните  лекции:

  • Лекция 1: Запознайте се с финансовите пазари
  • Лекция 2: Технически анализ (част 1)
  • Лекция 3: Технически анализ (част 2)
  • Лекция 4: Японски свещи
  • Лекция 5: Практика технически анализ
  • Лекция 6: Основи на Вълнова теория на Глен Нийли
  • Лекция 7: Фундаментален анализ
  • Лекция 8: Управление на риска
  • Лекция 9: Психология (част 1)
  • Лекция 10: Психология (част 2)

Подробно съдържание на лекциите можете да видите тук.

ВАЖНО:Този път ще има записи на лекциите за период от една седмица след приключването им, за да може да ги гледате отново в удобно време.

БОНУС: По време на курса ще получите БЕЗПЛАТЕН достъп до сметката на Димо Димов в MetaTrader4! Така, ще можете да следите как той търгува в реално време. Достъпът ще бъде валиден за 1 месец.

Кои ще бъдат лекторите?

Димо Димов – ръководител на отдел Международни пазари, трейдър с над 20 години опит. В практиката си използва Вълни на Нийли. Димо е единствения трейдър в България, който дава достъп до сметката си за търговия, където може да разгледате всичките му сделки.

Васил Стоянов - трейдър от над 12 години. В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.  

Кога ще се проведе Онлайн Курсът за Начинаещи Трейдъри и каква е цената?

Всички места за последното издание са заети! Следете сайта и Facebook страницата ни, за да разберете кога започва следващото издание.

 

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

67.02% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.